Styrk din livskraft og bliv stressfri

 

Gitte Jul

 

 

Styrk din livskraft og bliv stressfri

 

 

Workshop: Gå væk stress!

 

Gå væk stress er en to timers workshop, hvor du lærer effektive energiøvelser, der er virker forebyggende på almindelig hverdagsstress og genskaber balancen i krop og sind. Samtidig får du en oversigt med mine bedste tips om urter, homøopatiske dråber og andre essenser, der virker opbyggende og styrkende på kroppen.

 

Du lærer et træningsprogram, som ved daglig brug er effektiv hjælp til selvhjælp. Programmet stabiliserer balance i krop og sind og du vil hurtigt mærke den positive forandring.

 

Du kommer i en tilstand af ”flow” – den velvære og indre fred, som opstår når livsenergien flyder frit i energikroppen, der gennemstrømmer og omslutter den fysiske krop.

 

På workshoppen lærer du:

 

* Enkle, dynamiske og effektive energiværktøjer, der forebygger og afstresser

 

* At styrke din evne til at bevare fokus

 

* Om homøopati og urter, der styrker krop og sind

 

Jeg har udvalgt særlige energiøvelser, der styrker livsenergiens flow i energikroppen. Livsenergien er den usynlige kraft, som gennemstrømmer alt på jorden. Der er masser af den, den er lige ved hånden og alle har adgang til den. Derudover er det en enestående gratis ressource til at aktivere den fysiske krops selvhelbredende evne.

 

Derudover får du mine bedste tips til at sammensætte en personlig ”nødhjælpskasse” af bivirkningsfrie homøopatiske dråber og essenser, der alle styrker og balancerer flow i krop og sind, når der er brug for det.

 

 

Jeg afholder jævnligt denne workshop. RIng eller skriv for info om tid/sted.

 

Tlf. 38 34 08 35

 

Mail: gitte@gittejul.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright Gitte Jul Andersen 2013 © All Rights Reserved